Avís Legal

D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), emacreativa.com informa de les següents dades:

  1. Dades identificatives

Titular de la web: Marta Viñas Sedano
Domicili: Llull 206, 5-2 – 08005 Barcelona
CIF/NIF: 46052158V
Telèfon: 610796723
Correu electrònic: marta.vinas@emacreativa.com

  1. Usuaris

L’accés i/o ús d’aquesta web implica assumir la condició d’usuari i l’acceptació absoluta del manifestat en aquest Avís Legal.

 

  1. Propietat intel·lectual o industrial

Tot els contingut en aquesta Web, textos, imatges, gràfics o codi font, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització del titular d’aquesta web.

  1. Responsabilitats

emacreativa.com no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, emacreativa.com es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, emacreativa.com es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació d’aquest, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

 

  1. Normes comunes d’ús de la web

L’usuari es compromet a fer un ús de la Web d’acord amb les següents normes:

No publicarà comunicacions comercials a través del lloc web.
No recopilarà contingut o informació d’altres usuaris.
No carregarà virus ni codi malintencionat de cap mena.
No sol·licitarà informació d’inici de sessió ni accedirà a un compte pertanyent a un altre usuari.
No molestarà, intimidarà ni assetjarà a cap usuari.
No realitzarà actes il·lícits, enganyosos, malintencionats o discriminatoris en el lloc web, d’acord amb aquestes condicions i a l’ordenament jurídic espanyol.
No farà res que pugui posar en perill la seguretat del seu compte, especialment respecte a la seva contrasenya. De fet, comunicarà qualsevol incidència relacionada amb la seva contrasenya, compte, vulneració de la confidencialitat de les teves dades, perill o amenaça detectada en la seguretat de les seves dades.

El Titular podrà eliminar qualsevol contingut o suspendre el servei si segons el seu propi criteri, incompleix qualsevol de les normes i obligacions descrites en aquest Avís Legal.

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre aquestes normes comunitàries en particular o aquestes condicions en particular, pot contactar-nos via email.

  1. Enllaços i limitació de responsabilitat

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit al Titular. En tot cas, el hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre el Titular, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l’ordre públic.
El Titular no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests. El contingut de la Web és de caràcter general i merament informatiu.

 

El Titular no assumirà responsabilitat pel contingut o funcionament de webs de tercers als quals l’usuari de la Botiga pugui accedir mitjançant qualsevol mena d’enllaç.

El Titular declina qualsevol responsabilitat, fins on permeti l’ordenament jurídic, pels danys i perjudicis derivats de la presència de virus, de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat, a l’honor, a la intimitat o sobre publicitat il·lícita.

Si algun usuari o tercer considera que en la Web s’està cometent algun il·lícit de qualsevol tipus ha de remetre una comunicació al Titular a l’adreça d’email que apareix en les nostres dades identificatives. Haurà d’identificar-se degudament especificant els fets que denúncia.

  1. Privacitat

Si en la Web es recaptessin dades personals, el Titular serà responsable dels mateixos i els tractarà amb absoluta confidencialitat i seguretat. Podrà trobar més informació sobre la nostra política de privacitat i cookies en la pàgina específica d’informació sobre aquesta qüestió.

  1. Legislació aplicable i Jurisdicció

La relació entre el Titular de la web i l’Usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals del municipi on radica el domicili social del Titular de la web.